John Carmack prøver å løse posisjonssporing for Gear VR

Selv om Oculus har ansatt drøssevis av eksperter, ser det ut til at Oculus CTO John Carmack tar på seg ansvaret for å løse posisjonssporing for Gear VR.

Hvis dette blir løst riktig, uten at mobilen blir tappet for strøm eller blir overopphetet er dette et stort skritt videre. Du vil teoretisk sett gå rundt i den virkelige verden med headsettet uten å måtte være bekymret for å snuble i en ledning.

Han kunne fortelle Upload VR i september at han var frustrert over at Oculus ikke hadde tildelt noen eksperter innenfor pc for Gear VR, og han kunne ønsket at noen hadde brukt det forrige året til å jobbe med posisjonssporing for Gear VR. Han sa også at posisjonssporing for Gear VR vil være en av tre hovedretninger han vurderer å bruke sin tid på.

Fire måneder seinere, med litt press fra Google sitt kommende prosjekt, avslørte han på en tweet at posisjonssporing for Gear VR er det som opptar hans tid for øyeblikket.

Skjermbilde

Mobile World Congress er bare noen få uker unna og det er mulig Samsung vil avduke Galaxy S7 der, og det virker som at de har et stort fokus på VR, som du kan se på denne «teaser» videoen fra Samsung.

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 53 times, 1 visits today)