Angry Birds Space VR, vil vi noen gang få se det?

Helt siden Rovio Entertainment (utvikler av Angry Birds serien) viste frem sin Angry Birds VR på Rock in Rio Festival i fjor, så har det vært mystisk stille rundt den finske spillgiganten.

Men nå viser Rovio frem en helt ny Angry Birds VR demo som vil ta deg med på en tur ut i solsystemet på en komet.

Denne opplevelsen (som har fått navnet Angry Birds Space VR) vil bli vist frem på enkelte arrangementer til Gear VR headsettet. Et to minutter langt eventyr i verdensrommet der du sitter på en komet og følger etter Red (den røde fuglen) som sitter i en enorm sprettert. Kometen følger en bestemt rute gjennom solsystemet og vil la deg kikke rundt i alle retninger med ditt Gear VR headsett.

angry-birds-space-vr-game-saturn

Mens du utforsker alle planetene i solsystemet så må du passe deg for Astronaut grisene som er ute etter å ta deg, ved bruk av Gear VR sin touchpad kan du sikte inn og skyte grisene ut av romdrakten sin.

Det er det Brasil baserte selskapet Imagination som står for utviklingen av demoen, denne vil bli vist på enkelte arrangementer rundt i USA og Brasil, ved utviklingen så fikk de 40 dager på seg til å finpusse demoen og å gjøre den klar for New Horizons arrangementet til NASA. Angry Birds Space VR ble også vist frem på Brasil Game Show i oktober og sist måned på en teknologi festival i Sâo Paulo – Brasil.

a-107

Man skulle tro at Rovio ville ønsket seg litt mer publisitet rund Angry Birds nå som den første filmen vil komme på kino i mai, men de har sagt selv at de ikke har planer om å publisere demoen eller om vi noen gang får se en full versjon av spillet.

Legg igjen en kommentar
(Visited 220 times, 1 visits today)