Unity avduket VR Editor under Vision Summit 2016

Unity Technologies har gjort mye innenfor virtual reality de siste årene, hvor de har implementert muligheten for å lage spill som kan brukes på Oculus Rift, PSVR, Gear VR og i nær fremtid HTC Vive og Google Cardboard.

Men det er ikke alt utviklerne hos Unity har jobbet med, nå har selskapet avduket VR Editor, med VR Editor vil brukerne kunne lage spill i virtual reality, dette vil gjøre det mye enklere for spillutviklere for å få skalert ting riktig og muligheten for å kunne se med engang hvordan ting vil se ut for forbrukerne.

Les også: Epic Games avslører Unreal Engine VR Editor

Den nye funksjonen ble avslørt på scenen under Vision Summit av Timoni West. Oculus Rift sammen med Touch ble brukt på scenen, hvor de jobbet med en balkongscene i en by, her viste de hvordan man kunne legge til møbler og hvor raskt man kunne manipulere størrelser og lignende med Touch kontrollerne. De viste fram flere forskjellige menyer hvor man kunne kjapt dra ut objekter til den virtuelle verden, inkludert en ballong hund.

Da Palmer Luckey ble brakt til scenen, kunne de også annonsere at alle som kjøper Oculus Rift vil få 4 gratis måneder med Unity, slik at alle kan prøve å lage sine egne VR opplevelser.

 

Det ble bemerket at dette er bare starten av teknologien, men på sikt ønsker de at plattformen vil bli like grei å bruke som Unity er i 2D.

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 75 times, 1 visits today)