Nytt innhold til Gear VR

Samsung følger opp med nytt innhold til Gear VR, denne uken har Oculus Store lagt til 2 nye spill, 2 nye videoer og en konsept app.

 

goosebumps-gear-vr-1024x576Goosebumps Night of Scales ($2.99)

Enda en utgave i serien fra Cosmic Forces, sist gang hadde vi en vill bil biljakt med Jack Black idet vi prøver å rømme fra en mutert kneler. Denne gangen er Jack Black tilbake som stemmen til R.L. Stine idet du møter mystiske, kaotiske og skremmende monstre i denne Gear VR opplevelsen.

 

megaspacehole-gear-vr-1024x576Mega Spacehole ($4.99]

En artig tittel fra Furious Union som har utviklet dette spillet. Mega Spacehole er et arkade skytespill der du må vise reflekser og strategi for å overleve.

 

pga-tour-gear-vr-1024x576PGA Tour (Video)

Opplev en PGA Tour som aldri før, gå bak kulissen på arrangementet og møt kjente stjerner og få tips til alt som handler om golf. PGA er den første sports organisasjonen som som distribuerer en app på Oculus plattformen.

 

sonar-gear-vr-1024x576Sonar (Video)

Utviklet av Sonar360, denne videoen vil ta deg med på en ukjent asteroide der en drone oppdager et ukjent signal. For å finne kilden til signalet så må dronen navigere seg dypere inn i en gammel labyrint, et sted der hemmeligheter er mørkere enn selveste verdensrommet.

 

polydome-gear-vr-download-1024x576Polydome (konsept)

Ta et steg en i Polydome og opplev en helt ny måte å lage musikk på, en 3d opplevelse fra Plan 8 som virkelig er noe å teste.

Legg igjen en kommentar
(Visited 88 times, 1 visits today)