Vi tester: Razer Serval Bluetooth kontroller til Android

Mange er på utkikk etter en spillkontroll som kan brukes sammen med Gear VR og det finnes faktisk et par på markedet allerede. Selv om Gear VR har en touchpad og et par enkle knapper på headsettet så kan disse være litt vanskelige å håndtere når man sitter i forskjellige spill, dette merket vi spesielt når vi testet ut Esper 2.

Etterhvert tok vi fornuften til oss og kikket etter en brukbar kontroller og vi havnet på Razer sin Serval Bluetooth kontroller.

Da vi mottok pakken fra Komplett.no var det ikke tvil om at dette var en kontroller med kvalitet, den kom ikke i en vanlig papp og plastikk eske som de fleste andre gadgets gjør for å holde kostnadene nede, men i en elegant eske med velcro åpning på siden, Android kontrolleren satt som støpt i en perfekt form kledd i filt som beskytter kontrolleren godt under frakt og håndtering.

DSC_0122 DSC_0117

 

 

 

 

 

 

Med kontrolleren følger det batterier, usb ledning, klipps til å montere mobil enheten på kontrolleren og en hendig liten brukermanual.

Oppkoblingen var utrolig enkel, slå på Bluetooth på mobilen din og trykk på kontrolleren og S6’en fant kontrolleren med en gang, ingen oppstilling trengtes vi koblet opp Gear og kontrolleren var i full bruk fra første stund.

Kontrolleren kjennes utrolig solid i hånden, ingen knirking eller ulyder når vi brukte den og knappene funket bra, mange kontrollere vi har testet tidligere har dårlig kvalitet på analog pinnene der noen henger seg opp, har stor dødsone eller reagerer for raskt, det var ikke tilfelle med Serval’en. Her var kvaliteten på pinnene den samme som du vil føle på både PlayStation og Xbox kontrollere.

c28af576-0063-4e62-b58a-22c9d7c677d9

Den har også fire LED lys på toppen av kontrolleren som indikerer at den er koblet til og hvis man er flere så kan opptil fire kontrollere brukes samtidig.

En solid gaming kontroll fra Razer som kan kjøpes fra her

Legg igjen en kommentar
(Visited 394 times, 1 visits today)