Student lager Duck Hunt til virtual reality

En datastudent fra New Jersey har utviklet en virtual reality versjon av det populære NES spillet Duck Hunt, og det overgår alles forventninger.

Teknologi og data-student Joseph Delgado tok på seg utfordringen om å lage noe spektakulært til Global Game Jam 2016’s Hackathon arrangement. Han besluttet seg til å gi nytt liv til det klassiske Duck Hunt spillet fra NES konsollen, ved hjelp av Oculus Rift dk2 og en Razer Hydra bevegelses-kontroller så har Delgado rekonstruert en fullstendig spillbar versjon og lagt til en del elementer til spillet, som for eksempel en 7-dagers syklus som øker vanskelighetsgraden av spillet og øl og spritflasker som man kan øve seg å skyte på.

Delgado’s blog gir oss detaljert informasjon om hvordan han utviklet spillet, samt hans egen opplevelse med virtual reality. Han håper å en gang kunne slippe spillet gratis til HTC Vive.

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 81 times, 1 visits today)