«The Works Of Mercy» er nå på Kickstarter og Steam Greenlight

Indie selskapet Pentacle kan være i ferd med å involvere seg med virtual reality i sitt kommende spill The Works Of Mercy. De ber om $15000 kanadiske dollar for denne kommende førstepersons tittelen. Hvis de lykkes med kickstarteren vil tittelen støtte virtual reality headsets.

The Works Of Mercy er beskrevet av sine utviklere som et «dypt, urovekkende og overbevisende» spill, hvor du vil styre en mann som prøver å redde sin kone og barn fra en kidnapper. I spillet vil du bli tvunget til å utføre drap av personer for å kunne redde dine egne. Spillet er inspirert av filmen The Shining og er laget med Epic Games’ Unreal Engine. Spillet er svært detaljert, med interaktive miljøer, og blir beskrevet som «fotorealistisk». Du kan se en gameplay av spillet nedenfor.

Les også: Vi tester: Smash Hit

Kampanjesiden bekrefter VR -støtte, men oppgir ikke hvilkene headsets det vil bli tilgjengelig på, men gitt at det kommer på PC kan vi nok forvente å se dette med både HTC Vive og Oculus Rift.

Spillet er også satt opp på Steam Greenlight, hvor de trenger stemmer for å bli godkjent. I form av en «backer» belønning, vil du få spillet for $17USD. Når tilbudet er over vil spillet koste $20USD.

Legg igjen en kommentar
(Visited 92 times, 1 visits today)