Nye multiplayer opplevelser vil bli vist på Oculus Game Days 13-15 mars

28 mars er datoen da vi endelig vil få tilsendt det etterlengtede headsettet Oculus Rift. Vel, ok, du vil få tak i det om du forhåndsbestilte tilbake i januar. Egentlig, for å være helt presis, rift’en vil bli sendt til deg 28 mars om du fikk inn bestillingen din de første 14 minuttene forhåndssalget startet.

15 dager før Oculus Rift lanseringen, vil Oculus ha et arrangement i San Francisco, der Facebooks VR divisjon vil vise fram flerspiller opplevelser. Oculus Game Days er kun for inviterte, og vil bli holdt fra 13-15 mars. Oculus er ikke klare for å vise fram hele listen for opplevelser som vil bli vist, men det som er kjent er at Game Days vil være et utstillingsvindu som spesifikt belyser flerspiller opplevelsen for plattformen.

rift-event

Multiplayer for VR er et hett tema akkurat nå. Virtual reality er noen ganger malt som en isolerende opplevelse, men studioer som Survios viser oss alle akkurat hvor engasjerende og vanedannende en aktiv samarbeids opplevelse kan være med virtual reality.

Se også: Time Crisis + Star Wars = Raw Data link

Oculus Game Days vil være samtidig som GDC 2016, som vil være i Moscone Center 14 mars, her vil det være stor fokus på virtual reality, med flere vr konferanser, at Oculus bestemte seg for samme dato vil nok være for å stjele litt av rampelyset fra konkurrenter.

Legg igjen en kommentar
(Visited 75 times, 1 visits today)