Time Crisis + Star Wars = Raw Data

Time crisis 2
Time crisis 2

Mange av oss husker kanskje de gode gamle dagene da alle spillsentere, bowlinghaller, og tivoli hadde de berømte FPS arkade spillene som House of the Dead og Time Crisis, spillene som lot deg og en venn plukk opp en håndpistol og skyte så mange soldater og zombier dere greide på 30 sekunder++.

Nå gjør Survios (tidligere Project Holodeck) seg klar for å lansere sitt kommende FPS spill Raw Data, et spill der du og en venn vil kjempe mot horder av roboter som kommer til angrep, utstyrt med pistoler, hagler, pil-og-bue og en «lightsaber» katana må dere skyte og fekte dere gjennom en stadig økende mengde roboter som etterhvert blir smartere og mer utfordrende.

Les også: «Detached» et PVP/FPS spill til Oculus Rift

Raw Data vil virkelig sette spillevnene og kondisjonen dine på prøve etterhvert som robotene blir flere og kampen blir mer intens. I spillet så må du holde deg aktiv for å overleve, med Vive sin rom-sensor vil du ha 3×3 meter å bevege deg på, så forvent deg en fysisk økt med dekapitering av roboter.

 

Raw data kan du kjøpe her

Legg igjen en kommentar
(Visited 221 times, 1 visits today)