Gratis Gear VR om du forhåndsbestiller Galaxy S7 «Så lenge lageret rekker»

Samsung annonserte i dag sin neste generasjon smarttelefon Galaxy s7 og S7 edge. Selskapet sier at Gear VR vil bli inkludert om du forhåndsbestiller.

På scenen i Barcelona avslørte Samsung sin nye modell S7, som vil være kompatibel med den nyeste versjonen av Gear VR som ble lansert sent i fjor.

Bortsett fra de vanlige forbedringene man ser i nye smarttelefoner som kamera, batteri levetid, ytelse etc, vil både S7 og S7 edge inkludere MicroSD, som vil være en velsignelse for de som laster ned masse VR applikasjoner og 360 videoer. Det ble ikke snakket noe om skjermen, så vi trur de vil beholde den samme som forgjengeren, som er 2560 x 1440.

Les også: LG avslører smart telefon med to linser og VR headset

Begge enhetene vil inkludere den nylig utgitte Vulkan grafikk API. Epic Games grunnleggeren Tim Sweeney sa også noen ord under avsløringen av S7 for å fortelle at Vulkan øker «renderingen» fire ganger i forhold til OpenGL, og han viste fram en imponerende grafikk demo som kjører på Epic sin Unreal Engine 4.

GalaxyS7_spec-1

Forhåndsbestillinger for S7 starter 23 februar, og helt fram til 18 mars vil du få en gratis Gear VR med på kjøpet + 6 VR spill. Men om lageret blir tømt før 18 mars vil du ikke få en gratis Gear VR. Så her burde man være tidlig ute.

Legg igjen en kommentar
(Visited 265 times, 1 visits today)