HTC Vive pakken vil koste 899 euro og sendes fra den 5. april

HTC sitt VR headsett Vive vil starte forhåndssalget sitt den 29. februar og med første forsendelse 1. april så ligger de bare fire dager etter Oculus Rift. HTC lovet oss detaljer om pris og dato en stund før forhåndssalget startet og det løftet har de nå holdt. HTC bekreftet pris og dato samt titler på noen gratis spill og opplevelser som vil følge med Viven gratis på Mobile World Congress 2016 som er et årlig arrangement i Barcelona, Spania.

HTC Vive vil koste 899 euro noe som tilsvarer ca 10-11000 kroner etter frakt og moms, dette inkluderer Lighthouse sensorene for å kunne spore hvor du beveger deg, og to bevegelses kontrollere som vil la deg bruke hendene i spillet, prisen kan virke noe høy men ligger faktisk ganske likt med Oculus sin rift siden der må man kjøpe Oculus touch kontrollene utenom.

jobsimulator-600x338maxresdefault

 

 

 

 

 

Inkludert til headsettet vil vi få blant annet Owlchemy Lab’s Job Simulator og Northway Games’s Fantastic contraptions som begge to bruker «room scale» sensorene som lar deg bevege deg fritt rundt i rommet mens du spiller.

Forhåndssalget vil starte klokken 16:00 Norsk tid den 29. februar, og som vi så på forhåndssalget til Oculus Rift så er sjansen stor for at det fort vil bli utsolgt.

Legg igjen en kommentar
(Visited 152 times, 1 visits today)