LG avslører smart telefon med to linser og VR headset

Hovedkameraet på LG’s kommende G5 smart telefon vil gi deg mulighet til å ta vanlig bilde og bilde i bredvinkel samtidig så du får med deg mer av det som skjer rundt kameraet.

lg-360-vr-10G5’en vil også ha en type modul design, slik at ekstra deler kan kobles til telefonen, som for eksempel et ekstra håndgrep med kameraknapper for å kunne holde telefonen stødigere når man tar bilder og filmer.

Smart telefonen vil også være kompatibel med LG’s nye VR headsett «LG 360 VR» Headsettet vil være en letter versjon av Gear VR der du må bruke skjermen til mobilen som display, mens LG 360 VR vil ha eget display inne i headsettet men bruker maskinvaren til telefonen gjennom en kabel som kobles til.

LG jobber også med et 360° kamera og et sfærisk robot kamera som skal ligne på BB droiden til Star Wars.

Legg igjen en kommentar
(Visited 62 times, 1 visits today)