Se verdens største dinosaur i VR

Verdenskjent vitenskapmann, naturalist og forteller Sir David Attenborough tar deg opp, nært og personlig med det største dyret som noensinne har eksistert på jorden.

Skapningen har fått navnet «Titanosaur», og Attenborough gir deg en omvisning av dyret side om side i den nye 360 videoen fra BBC. Her blir både CG og live action blandet sammen, dette gir en episk følelse av skala. Vi kan sitte her å snakke om hvor fantastisk dette er til vi blir blå i ansiktet, men egentlig så burde du bare teste det ut selv! (Helst med ett VR headsett).

Dette er ikke Attenborough sin første VR video heller, han har også nylig produsert en 20 minutters lang VR dokumentar om The Great Barrier Reef. Opplevelsen ble vist på Londons naturhistoriske museum forrige måned, men forventes å ha en større utgivelse en gang senere i år.

Legg igjen en kommentar
(Visited 263 times, 1 visits today)