«Sword Art Online: The Beginning» blir laget for virtual reality

Noen år før Oculus Rift ble avslørt for offentligheten ble den japanske anime serien «Sword Art Online» gitt ut, Sword Art Online er en serie som skildrer en verden der man blir sittende fast i en virtuell verden, serien har vokst til en stor multi media nisje på kort tid, og blir ofte tatt opp når man snakker om dagens VR headsets. Nå er det blitt bekreftet at Sword Art Online vil komme som et VR MMO spill.

Denne uken kunngjorde IBM Japan «Sword Art Online: The Beginning» i en trailer som du kan se nedenfor. Lite er kjent om prosjektet akkurat nå, men vi vet at spillet vil ha en «blikk basert» samhandling istedenfor å bruke en kontroller. En offisiell nettside har også blitt satt opp der fans kan søke om å delta i en alpha fase som begynner 18 mars, og som avslutter 20 mars. Søknadene vil bli akseptert fram til 4 mars og totalt 208 vil bli valgt ut for å delta.

Ifølge navnet så kan det være at Sword Art Online: The Beginning vil fortelle en slags opprinnelse av historie til serien, og spillet vil benytte seg av «Cognetive System», et nytt konsept som tillater spillere å gjøre valg. IBMs egen sky tjeneste «Softlayer» vil også bli tatt i bruk. Det er ikke kjent hvilkene headsets man kan bruke for spillet, men om man ser i videoen så ser det ut som de bruker Oculus Rift DK2, så vi er ganske sikre på at det vil bli tilgjengelig for Oculus Rift brukere.

Legg igjen en kommentar
(Visited 75 times, 1 visits today)