Kittypocalypse kommer til Rift, Vive og PSVR

Kattegalskapen har lagt seg som et teppe over Internett de siste årene og nå ser det ikke ut som selv vr spillere er trygge, nå har den danske spillprodusenten Bolvërk Games annonsert at deres splitter nye strategi spill spill «Kittypocalypse» vil tre inn på virtual reality markedet. En Tower Defense variant der du må beskytte basen din fra onde katter fra verdensrommet. Spillet vil komme til både Oculus Rift, HTC Vive og Playstation VR.

Du kan se en offisiell trailer om spillet nedenfor. I Kittypocalypse så må du beskytte romskipene dine fra en horde av onde romvesener som har invadert planeten forkledd som søte kattunger. Spillere vil kunne kontrollere kanon, tesla og maskingevær-tårn for å pløye gjennom bølge etter bølge med onde kattepuser over 20 forskjellige øyer, om det er ørken, skog eller snøkledde fjell så vil kattene finne deg.

Traileren under viser et lite hint om hvordan spillet vil se ut, der katter blir blåst skyhøyt til værs fra forskjellige forsvarstårn.

Kittypocalypse vil bli tilgjengelig ca samtidig som Oculus vil begynne å sende ut sin Rift (28 mars) og en Alpha versjon kan også lastes ned fra Bolvërk Games sin hjemmeside.

Legg igjen en kommentar
(Visited 140 times, 1 visits today)