CZC lister prisen på Playstation VR til $490

Prisen på både Oculus Rift og HTC Vive er allerede blitt offentliggjort, Riften er priset til $599 og Vive til $799. Den tredje og foreløpig siste av de store VR headsettene Sony Playstation VR er fortsatt ukjent, og mange håper på at den vil bli billigere enn sine konkurrenter. Nå har nye rykter pustet nytt liv i det håpet.

playstation-vr-virtual-reality-headset

Ryktene kommer fra den Tsjekkoslovakiske spill og hardware forhandleren CZC som har lagt ut PSVR til forhåndsbestilling for 11,990 czk, som vil si ca $490. Hvis det er noe sannhet til listeprisen så vil headsettet bli en del billigere enn både Rift og Vive. Sony har også avslørt at de vil ha en event på GDC2016 der vi kanskje vil få vite om ryktene rundt prisen er sanne.

En stor fordel som PSVR har i forhold til Rift og Vive er at den ikke trenger en PC til over 10,000 kroner for å brukes, kun en PS4 til 2-3ooo, så med mindre du allerede har en «high end gaming pc» så vil prisforskjellen bli ganske større.

Legg igjen en kommentar
(Visited 268 times, 1 visits today)