Netflix undersøker 360° videoinnhold

Overgangen fra 2D til 360° kommer ikke til å skje over natten, ganske store endringer vil måtte skje innenfor filming, produksjonsteknikker, tekstskriving og et mylder av andre kreative komponenter før vi vil se en overgang fra 2D til 360° videoer. Poenget er at det kommer til å ta tid, krefter og mest av alt penger for å se historiefortellinger forvandlet over til en 360° opplevelse. 

Under et intervju på Mobile World Congress i Barcelona innrømmet «Vice President of Product» hos Netflix at hans gruppe undersøker potensiale for 360 videoer i deres plattform.

«Akkurat nå, med virtual reality, tror vi virtual reality vil ha en stor plass innenfor gaming, og vi er veldig interessert i hvor det kan gå i historiefortelling» fortalte Jaffe.

Netflix

Netflix sitt engasjement vil være stort for VR scenen av en vesentlig årsak: Netflix er ikke YouTube. Det 360° innholdet Netflix ville produsert er langt fra brukergenerert innhold, eller minutter lange eksperimenter av store selskaper. Netflix investerer mye penger, tid og talent i sine produksjoner, Netflix kan bli selskapet som virkelig blåser liv i 360° opplevelser.

Gear VR brukere kan allerede nå bruke Netflix sin app fra Oculus Home, her har de modellert et 3D-miljø hvor du kan sitte i en virtuell hytte å se på Netflix innhold. Hva som kommer fra Netflix i fremtiden er veldig spennende, og vi vil følge med og rapportere videre!

Legg igjen en kommentar
(Visited 130 times, 1 visits today)