Google har endelig begynt å selge Google Cardboard direkte

Google’s Cardboard VR er kanskje den billigste måten man kan nyte virtual reality på, men frem til nå har man kun fått tak i headsettet hos en tredjeparts forhandler eller på forskjellige måter de har blitt gitt vekk til publikum. Hvis du har et stort ønske om å kunne få oppleve VR til en billig penge så vil Google nå kunne hjelpe deg med det.

Den nye VR seksjonen på Google sin nettbutikk har et par alternativer til deg: Den vanlig pappversjonen som vil koste $15 for en eller $25 for to. Mattel viewmaster som er en litt stødigere plastikkversjon eller Google Tech C1 briller som er en lett brilleramme som man kan feste mobilen på som man kan ta med seg i lommen.

view-master-ft

Det går også rykter om at Google vil slippe en konkurrent til Gear VR i løpet av året, dette er kanskje grunnen til at google valgte å åpne sin egen VR seksjon i Google store.

Legg igjen en kommentar
(Visited 66 times, 1 visits today)