Space X Hunter nå tilgjengelig på Android

Google’s billige og morsomme VR headsett Google Cardboard har vært en suksess innen VR industrien, Cardboard representerer den enkleste og billigste løsningen for den generelle befolkningen å oppleve virtual reality teknologien på. Hvis vi skal finne en feil med headsettet så er det at det er mange 360° videoer tilgjengelig, men bare en liten håndfull spill. For å forandre dette så har utvikleren Nicolas Bennato og Creation 3D lansert spillet «Space X Hunter VR» til android.

Space X Hunter VR er et sci-fi skytespill der du må forsvare solsystemet fra onde romvesener som er fast bestemt på å utrydde menneskeheten for godt. Spillet er delt opp i seks forskjellige nivåer, men utviklerne sier at flere nivåer vil komme etterhvert. Kontrolleren på spillet er ganske enkel, man snur på hodet for å skyte i riktig retning og våpenet skyter automatisk, de som har en bluetooth kontroller vil også ha mulighet til å skyte våpenet manuelt.

De fleste VR opplevelsene krever at smart telefonen har et innebygd gyroskop for å utnytte «head tracking» teknologien, men Space X Hunter krever ikke dette takket være bruken av smart kompass programvare istede. Hvor effektivt dette er i forhold til gyroskop vil tiden vise, men det er et modig forsøk på å løse problemet.

Space X Hunter VR er helt gratis å laste ned og spille og i tillegg er helt fri for annonser.

Legg igjen en kommentar
(Visited 117 times, 1 visits today)