Nye Gear VR slipp: Overvinn frykten mot edderkopper

Fem nye opplevelser og spill ble lansert til Samsung’s Gear VR forrige uke, de vil ta deg med ut i verdensrommet, ut på Australia’s kystlinje, være sheriff i en gammel western-by, oppleve Haka’s Rugbylag i full 360° og lar deg overvinne frykten mot edderkopper.

Oculus store fyller stadig på med nytt innhold og både 360° filmer, opplevelser og spill, denne uken var det fokus på Immerse sitt spill «Itsy». La oss ta en titt på de fem nykommerne.

 

Itsy ($3)

itsy-main

Utvikler: Immerse

Itsy er et spill av typen eksponeringsterapi der spilleren vil øve seg på å overvinne frykten mot edderkopper (Araknofobia). I spillet vil du gjøre forskjellige oppgaver med edderkopper, samle poeng og bestå flere nivåer ettersom du blir mer og mer komfortabel rundt dyrene. Spillet vil lede deg gjennom oppgavene ved hjelp av en virtuell terapeut. Edderkoppene i spillet vil starte veldig urealistiske og tegneserieaktig til å begynne med, men vil gradvis bli mer virkelighetstro ettersom du gjør fremgang i spillet.

 

AIG Haka 360 (Gratis)

haka

Utvikler: BuildVR

AIG – hovedsponsoren til «All Black» laget Haka ønsker å gi alle rugby fans muligheten til å oppleve Rugby laget Haka på en helt ny måte ved hjelp av denne innovative 360° opplevelsen: opplevelsen gir brukeren mulighet til å følge laget i full 360° på banen i en av deres populære Maori ritualer.

 

Sheriff VR

sheriff

Utvikler: ARLOOPA

Sheriff VR er et western basert spill der du er i rollen som sheriff i en gammel western landsby. En gjeng med bevæpnede ranere har planer om å rane et tog i byen din og det er din oppgave å stoppe dem.

 

Space Agent ($1)

spaceagent4

Utvikler: Chesstar Studios

I space agent tar du over rollen som en romskip-pilot langt inn i fremtiden, du vil sette ut på et eventyr og fullføre hemmelige oppdrag mens du reiser gjennom forskjellige galakser.

 

The Reef Two Rocks Australia (Gratis)

thereef

Utvikler: Viewport

The Reef Two Rocks Australia er laget som en tilfeldig og avslappende opplevelse som gir deg muligheten til å oppleve utsikt og lyder fra en privat tomt nær Perth, vest i Australia. Ut ifra et kart vil du ha mulighet til å bevege deg rundt på forskjellige steder i byen eller oppleve surfing på lokale strender.

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 164 times, 1 visits today)