Timefire VR annonserer Hypatia, den første virtual reality byen

Timefire VR et teknologi firma fra Arizona sier de vil åpne den mest avanserte VR byen i år, Byen som er blitt døpt Hypatia vil by på et oppslukende sosialt miljø som vil fokusere på å gi rike kulturelle og pedagogiske erfaringer, samtidig som den gir flere underholdende opplevelser der samarbeid og kreativitet er valutaen.

Byens gater vil strekke over 112 kilometer der borgere vil spasere rundt i parker og langs kanalene, du vil kunne gå på teater og konserter eller besøke et museum, Hypatia vil også la deg male med 2D og 3D verktøy, utforske byen, handle i butikk, eller lene deg tilbake og lese en holografisk bok fra din virtuelle smart-telefon.

Hypatia har som mål å være en form for neste generasjons nettleseren som bruker en by i gammel europeisk design for å samle folk i den virtuelle virkeligheten. Denne typen miljø vil tillate folk fra hele verden å oppleve byens fasiliteter uansett hvor de måtte være. Du vil få mulighet til å utforske Hypatia i en alpha test tidlig i sommer.

Timefire vil også implementere et stemmegjenkjenningssystem som vil hjelpe til med å surfe på nettet, oppdage nye områder og å kommunisere med resten av verden.

Prosjektet ble finansiert sommeren 2014 så Timefire har allerede brukt mye tid på å skape en engasjerende og ekspanderende verden som vil overgå de fleste av dagens VR opplevelser og spill.

Legg igjen en kommentar
(Visited 83 times, 1 visits today)