«Bait!» fra Resolution Games gir deg en avslappende fiskeopplevelse til Gear VR

Hvis du er som meg, så lurer du vel også på hvorfor det ikke finnes mange fiskespill på VR markedet enda. Jeg har brukt flere timer på andre spill som Ace fishing på android, fisket meg gal i World of Warcraft og nesten brukt flere timer på fisking enn andre deler av spillet i Zelda: Ocaneria of Time. Selv om det ikke helt slår opplevelsen å fiske i virkeligheten så er det noe virkelig terapeutisk og beroligende å nyte utsikten og omgivelsene samtidig som man drar inn en skikkelig storfangst. Heldigvis så har Resolution Games svart på ønsket våres og gjør seg klare til å slippe ut Bait!.

Bait! er et kommende fiskespill under utvikling av Resolution Games, et Indie studio fra Stockholm som startet opp i 2015, de gjorde det stort da de mottok $6 millioner i støtte fra Google Ventures. Deres samarbeidspartner Tommy Palm jobbet tidligere for Kingdom Digital Entertainment, firmaet bak Candy Crush Saga.

bait-caught-fish

Informasjon om spillet er begrenset for øyeblikket men ut ifra det vi har sett så ser det ut som dette kan bli et vakkert tilskudd til Gear VR biblioteket. Ifølge traileren så er det to forskjellige fiskebutikker man kan besøke, mest sannsynlig for å oppgradere stang snelle sen og åte. Hver fisk du fanger vil bli lagret og evaluert av systemet, rekordene dine vil også bli lagret.

Spillet kommer til Gear VR den 24. mars så vi må vente til da for å få mer informasjon om spillet, du kan også holde deg oppdatert om Resolution Games på Facebook eller deres hjemmeside

Legg igjen en kommentar
(Visited 102 times, 1 visits today)