Interactive Lab vil la deg bevege deg fritt med Gear VR

Interactive Labs, et russisk basert firma som jobber med forskning og utvikling av «multi touch» teknologi har nylig publisert en videosnutt av sitt nyeste prosjekt «MoveInVR» på sin Facebook side.

MoveInVR er et nytt prosjekt beregnet til Gear VR som gir spilleren mulighet til å utforske VR verdenen enda bedre enn tidligere, som kjent mangler Gear VR et par bevegelser som Rift, Playstation VR og Vive har på grunn av Samsung telefonens begrensede sensorer, det er nettopp denne begrensningen Interactive Labs jobber med å fjerne. Normalt så vil man kun ha mulighet til å se opp, ned og til siden med Gear VR mens Rift, PSVR og Vive vil la deg bevege deg fritt rundt i den virtuelle verdenen, men med hjelp av et ekstra kamera koblet til S6/7 telefonen via WiFi så vil dette gi Gear VR muligheten til å gjøre det samme, og best av alt er at dette er helt trådløst.

roll-pitch-yawBildet her illustrerer de fem forskjellige aksene et VR headsett utnytter, Gear VR vil normalt sett kun bruke 1,2 og 3 mens Rift, Vive og PSVR kan bruke alle fem.

Foreløpig så vil vi kun se dette prosjektet på messer og andre teknologi arrangementer, men firmaet ønsker å formidle dette til privatpersoner etterhvert som produktet blir mer finpusset. Interactive Labs legger også til at de vil lage spill og apper som utnytter denne ekstra funksjonen til Gear VR og at andre utviklere vil få mulighet til å implementere teknologien i sine egne spill.

Legg igjen en kommentar
(Visited 64 times, 1 visits today)