Ruckus Ridge, et morsomt og festlig multiplayer spill

Når man hører om multiplayer spill så er det få som tenker på den gamle metoden der vi alle satt rundt samme TV og spilte på samme skjerm, de fleste vil tenke online der vi alle sitter på hver vår PC og skjeller ut hverandre i trygghet fra våres eget gamingrom. Dette har ForeignVR lyst til å forandre på med deres nye spill «Ruckus Ridge».

I Ruckus Ridge vil en spiller bruke et VR headsett mens opp til tre andre spillere bruker en skjerm eller tv. I spillets tournament mode vil spillerne kjempe i en 1vs3 stil over en serie minispill, der de som ikke har et VR headsett må snike seg opp til VR spilleren eller samle mynter rundt på banen, og spilleren med VR headsett må prøve å finne de andre og skyte dem.

Ruckus Ridge er forventet i 1. kvartal 2016 til Oculus Rift og HTC Vive, spillet vil komme med 6 forskjellige soner og en håndfull minispill inkludert tournament mode og freeplay mode.  ForeignVR ble spurt om de ville støtte Playstation VR og svarte:

PSVR hasn’t approached us and lately we’ve had our hands full with Vive and Oculus. We may reach out to them to gauge interest but in the meantime we’re just going to focus on getting the best Oculus/VIVE game out there and if we hit our targets for this game, we’d look into porting.

Så det er opp til Sony om vi får se spillet til Playstation VR

Legg igjen en kommentar
(Visited 89 times, 1 visits today)