PlayStationVR pris og lanseringsdato

På et presse arrangement holdt under GDC i dag kunne Sony avsløre at headsettet vil koste 399 euro og vil bli lansert i Oktober 2016!

Sony forårsaket en storm da de annonserte at de jobbet med et virtual reality headsett under GDC 2014, Project Morpheus, som det da var kalt, som skulle bli drevet av den ny lanserte spill konsollen deres PS4 sammen med PlayStation Move kontroller.

Skjermbilde

Nå igjen under GDC har Sony annonsert at PlayStationVR headsettet kommer i Oktober 2016 og vil koste 399 euro. PlayStation VR utgivelsen vil da komme etter både Oculus Rift og HTC Vive, så vi har nå et komplett bilde av utgivelsedatoene for alle de store VR aktørene.

PlayStationVR vil være det første tilgjengelige VR headsettet for spillkonsoller med over 230 utviklere som lager innhold for PSVR. Men man har også Microsoft som er i ferd med å utvikle HoloLens, som er et AR (utvidet virkelighet) headsett, som enda ikke har offentlig kunngjort planer for VR, selv om de siste ryktene peker mot muligheten for det.

PSVR Specs:

Skjermbilde

Spill som er under utvikling for PSVR vil bruke et «motion detection» kamera kalt PlayStation Eye, og PlayStation Move som bevegelses kontroller, i likhet som Touch og HTC Vive kontrollerne.

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 98 times, 1 visits today)