«Please don’t touch anything» kommer til Rift og Gear VR

Skinnende ny 3d grafikk og ekstra innhold skal gi nytt liv i det populære indie spillet «Please don’t touch anything»

Opprinnelig til iOS og Android men har nå fått en liten «makeover» og vil bli tilgjengelig til både Oculus Rift og Samsung Gear VR. Spillet er laget av utvikleren Escalation Studios i sammarbeid med Four Quarters Team og publisert av Bulkypix. Spillet setter deg i et scenario som vil utfordre tålmodigheten og nysgjerrigheten din.

please dont touch anything

Du som spiller besøker en venn på arbeidsplassen hans, du blir satt ansvarlig mens vedkommende tar seg en tur på toalettet. Forran deg står et stort kontrollbord med en skjerm som ser ut til å vise en stor by, og en stor, saftig rød knapp midt på kontrollbordet. Det siste vår venn forteller oss før han forsvinner ut på toalettet er: «Hva kontrollpanelet er til? ikke bry deg om det, Bare ikke.. rør.. noe..» selvfølgelig som den gode vennen vi er så greier vi ikke holde fingrene av fatet. Etter å ha trykket på knappen dukker en ny bryter opp, og har du trykket på en så kan man like godt trykke på den andre også. Lysene i rommet går fra hvitt til rødt.. Men ingenting skjer? det er først når du trykker på den store røde knappen igjen at ting skjer, etter en kort nedtelling så jevnes byen med jorden i en enorm soppsky som kun kan bety en ting.

Nå er ikke dette hele meningen med spillet, inne i kontrollrommet du befinner deg i er det mange puslespill og gåter som kan gi mange alternative endinger på spillet, og det er opp til deg å oppdage dem. Under kan du se en trailer fra den nye versjonen av spillet som vil bli tilgjengelig i april i år.

Legg igjen en kommentar
(Visited 121 times, 1 visits today)