Første Pokemon GO gameplay video er på nett

Ifølge youtube kontoen til Eric F så er klippet over filmet på fremvisningen til Niantic Labs på SXSW i Texas forrige uke. Selv om verken Nintendo, Niantic eller Pokemon firmaet ønsker å kommentere på om klippet faktisk er fra det kommende Pokemon GO spillet, så ser det ut som noe vi kan forvente fra det kommende AR (utvidet realitet) spillet om Pokemon.

Det er ikke lett å høre hva Hanke ( CEO hos Niantic) sier i bakgrunnen, men filmen viser tydelig en person som fanger en Ivysaur, en av de originale 151 Pokemon. Pokemon GO vil la spillere reise rundt i den virkelig verden for å fange pokemon, ved hjelp av GPS lokalisering og utvidet realitet programvare gjennom kameraet så vil Niantics spill endelig gi Pokemon fans en ny opplevelse.

Opprinnelig så skulle Pokemon GO gjøre en opptreden på GDC forrige uke, men planene ble kansellert for å forbedre spillet og demoer til fremvisning. Foreløpig så kan spillere fra Japan teste ut Pokemon GO i en tidlig Alpha versjon som mest sannsynlig også vil åpne for andre land snart.

Det er ikke første gang Niantic er på banen med GPS lokaliserte applikasjoner og spill, John Hanke og Niantic er faktisk skaperen av Google Earth, og var en del av utviklerne som ga oss de første 3D MMOene Meridian 59. Før Niantic begynte å fokusere på Pokemon GO så jobbet de med en GPS basert turisme applikasjon kalt «Ingress», men har nå med hjelp av Nintendo og utgiverne av Pokemon satt sin fokus på den nyeste og kanskje mest innovative utgivelsen i Pokemon serien frem til nå.

Legg igjen en kommentar
(Visited 265 times, 1 visits today)