Microsoft HoloLens Dev Kits blir nå sendt ut

Microsoft har offisielt annonsert at sitt HoloLens utviklingsett bli nå sendt ut til utviklere.

Microsoft åpnet forhåndsbestillingen forrige måned, og ett headset koster hele $3000 dollar, med dette headsettet vil du være i stand til å utvikle og distribuere ekstremt realistiske hologrammer på en selvstendig plattform. De vil også få tilgang til Galaxy Explorer Project, som visualiserer planeter og viser fram HoloLens funksjonene.

Microsoft annonserte HoloLens først i Januar 2015 og tilbød hands-on demoer av headsettet på «Year’s Build», og de har vist fram headsettet til enda flere siden den gang. Vi vet ikke når forbuker versjonen vil bli tilgjengelig, men å få utviklere ombord er det første skrittet for å sette liv i dette prosjektet.


Legg igjen en kommentar
(Visited 64 times, 1 visits today)