Oculus dekker alle fraktkostnadene frem til i dag

Oculus har sendt ut mail til flere kunder som har forhåndsbestilt Oculus Rift og forklarer at de vil ta seg av fraktkostnadene.

Mailen som du kan se nedenfor åpner opp med en unnskyldning for mangel på kommunikasjon fra Oculus angående frakten av produktet, og forklarer at problemet er mangel av komponenter. Om dette er komponenter til riften eller noe tilleggsutstyr som for eksempel Xbox one kontrolleren sier de ingenting om.

Skjermbilde

Når vi ser på våres bestilling hos Oculus kan vi se at de har fjernet frakten, og kostnaden ligger nå på 6.620kr. Vi vet enda ikke hvor mange som vil bli berørt at dette problemet, da ikke alle har fått denne mailen. Det er mulig flere vil motta mailen utover dagen eller i morgen. Og om du har mottatt «1-3 uker» mailen fra Oculus og ikke mottatt denne mailen er nok sjansen stor for at din ordre er på vei uten forsinkelse.

Har du mottatt denne mailen? Gjerne kommenter nedenfor når du la inn bestillingen for Oculus Rift eller send oss en mail på Kontakt@vrgamer.no.

Legg igjen en kommentar
(Visited 101 times, 1 visits today)