Her er IKEA VR Experience

IKEA har gjort innredning til et HTC Vive spill. Den svenske møbelgiganten har lansert en virtual reality app kalt IKEA VR experience, som ble lansert samtidig som HTC Vive.

Pilot applikasjonen er tilgjengelig på Steam VR og er bygget opp med Unreal Engine 4 fra Epic Games. Her lar de deg designe ditt eget kjøkken i virtual reality som vil være 1 til 1 i størrelse. Du kan utforske tre forskjellige typer kjøkken der du kan endre farger på skap og skuffer med bare et klikk.

Her kan du forandre fargene på kabinettet
Her kan du forandre fargene på kabinettet

En annen funksjon er muligheten for å utforske kjøkkenet fra ulike perspektiver ved å krympe deg. Dette kan være en svært nyttig funksjon, slik at du kan utforske rommet som en lavere person og oppdage skjulte vinkler eller mulige designløsninger.

Velg selv om du vil ha høyden til en voksen eller ett barn
Velg selv om du vil ha høyden til en voksen eller et barn

Som et første steg inn i VR, er dette programmet laget for å få tilbakemeldinger fra brukere, slik at IKEA kan fortsette å utforske mulighetene innen virtual reality. «Virtual reality utvikler seg raskt, og i fem til ti år vil dette være en del av folks liv,» sier Jesper Brodin, administrerende direktør i IKEA.

IKEA VR Experience er nå tilgjengelig på SteamVR og koster ingenting. Appen vil bli oppdatert kontinuerlig til pilot testen er slutt i august.

ikea-vr-htc-vive-2-1024x576

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 106 times, 1 visits today)