Vi tester: Finding VR

Finding VR er et vakkert eventyrspill til Samsung Gear VR. Spillet utfordrer deg med gåter og puslespill samtidig som det har en nydelig tegneserieaktig følelse på grafikken. Gjennom spillet møter du fiender som du må overvinne ved hjelp av en «graplinghook», denne vil la deg hente gjenstander på avstand og skyte dem ut igjen mot fienden som for eksempel bomber og tønner.

Alt ser og føles bra ut, og for de som venter på Oculus Rift så er dette en grei måte å venne seg til måten å bevege seg rundt på i virtual reality med hjelp av en håndkontroller. Man kan lett se at spillet er laget spesielt til VR med tanke på hvor stort alt er rundt deg, dette for å gi deg et bedre perspektiv og muligheten til å bevege deg mer for å nyte hele opplevelsen. Vi følte at skuespilleren som hadde talen til Steingiganten i begynnelsen var litt amatørmessig og kanskje ikke var så god på engelsk, men vi valgte å ikke henge oss for mye opp i det.

Alt i alt så er dette et bra spill og best av alt så er dette et gratis og helt reklamefritt spill man kan laste ned gjennom Oculus Home Store. Man finner sjeldent slike godbiter gratis.

terningkast 5

Legg igjen en kommentar
(Visited 169 times, 1 visits today)