Huawei lanserer VR headset

Det kommer vel ikke som en overraskelse at Huawei også kaster seg på VR bølgen som Samsung, HTC og LG har gjort. Det Kinesiske selskapet har i dag vist fram sin egen VR enhet under P9 smarttelefon lanseringen, tilsynelatende med tittelen Huawei VR.

Headsettet ble avslørt under den kinesiske pressekonferansen for den nye telefonen P9. Det er få detaljer som har kommet ut angående VR headsettet til nå, det er ingen utgivelse dato eller pris som er kommet ut, men vi vil tro de vil holde seg under prisene til både Gear VR og LGs 360 VR headset.

huawei-vr-headset-virtual-reality-launch-event

Alt vi vet om headsettet til nå er at det vil ligge på 20ms i latency, -7.00 nærsynthet, og med ett 95 graders synsfelt, pluss et anti blått lys filter for å beskytte øynene dine. Huawei wil lansere headsettet med over 4000 gratis filmer, 40 spill, 350 panoramabilder og 150 panorama turer.

Det er heller ikke klart hva slags kompatibilitet headsettet vil ha med telefoner. Vil det kun kjøre på P9 eller vil det støtte flere enheter?

Vi vil følge med videre og holde dere oppdatert.

Legg igjen en kommentar
(Visited 171 times, 1 visits today)