Opplev introduksjonene til Game of Thrones i full 360°

Den fengslende introduksjonen du ser på hver episode av Game of Thrones er nå tilgjengelig som en 360° opplevelse.

Like før den nye sesongen av den populære TV serien starter denne måneden, så lar denne nye videoen seere få sjansen til å oppleve en av TV-serienes beste åpnings-sekvenser på en helt ny måte.

Verdenen som er laget til Game of Thrones er berømt for å være enormt og komplekst, og på begynnelsen av hver episode så lar introduksjons-videoen deg sveve over store deler av verdenen for å gi et inntrykk av hvor stort det hele er. Forfatteren av boken George R.R. Martin kan bruke flere tusen sider på å beskrive det komplekse universet i serien, så introduksjons-videoen gir en slags kort oversikt over over de mest viktige stedene vi burde vite om, og nå vil vi vite mer enn noen gang før. For best mulig opplevelse burde denne filmen sees på tablet eller smart telefon, gjerne med Google Cardboard eller Gear VR for de som har dette.

Legg igjen en kommentar
(Visited 65 times, 1 visits today)