Eve: Valkyrie får cross-platform multiplayer støtte

Eve: Valkyrie er et av de største spillene tilgjengelig på Oculus Rift, og snart HTC Vive også. CCP Games har lagt nye planer for fremtiden.

Firmaet har gitt oss flere detaljer om neste oppdatering som mest sannsynlig vil komme til sommeren, informasjonen kom på deres Eve Fanfest i Reykjavik på torsdag. Høydepunktet var cross-platform multiplayer som vil la spillere spille sammen selv om de bruker Oculus Rift, HTC Vive og mest sannsynlig Playstation VR også. Det ble ikke gitt noen konkrete opplysninger rundt dette, men hvis de får det til blir Eve: Valkyrie det første spillet av sitt slag med denne muligheten.

maxresdefault

I tillegg til den nye multiplayer teknologien vil det også komme en ny spillmodus kalt Carrier Assault sammen med et nytt map kalt Crossroads, denne spillmodusen er også kjent fra Battlefield 4 der man må ta over forskjellige punkter(nodes) for å åpne nye områder og komme nærmere hovedmålet.

I tillegg ble det vist frem litt statistikk om spillet siden lanseringen til Oculus Rift: Til nå har det blitt spilt over 8000 kamper, med 200.000 skip ødelagt, der de tre beste spillerne i verden har vært aktive i 1000 av disse kampene. Dette har vært litt under forventet aktivitet, men lett forklart på grunn av forsinkelsen som har oppstått under lanseringen av VR headsettene.

Legg igjen en kommentar
(Visited 89 times, 1 visits today)