Over en million har sett Renate sitt forsøk på The Brookhaven Experiments

Virtual reality er en teknologi som gir deg en ekstrem følelse av virkelighet, med de nye headsettene og spill av god kvalitet så kan det meste virke helt ekte, dette gjelder spesielt for spill i kategoriene grøss, skrekk, action og spenning.

Dette fikk Tromsø-jenta Renate oppleve da hun testet ut vr-skrekkspillet The Brookhaven Experiments på HTC Vive.

The Brookhaven Experiments er et klassisk FPS arkadespill der du må skyte zombier som er ute etter deg. Du står stille på et åpent område der du kan bli angrepet fra alle kanter (ikke akkurat det smarteste valget når man har blodtørstige zombier etter seg). Til å begynne med har du kun en pistol og en lommelykt å forsvare deg med, men etterhvert vil du kunne oppgradere våpen og nivåene vil bli mer utfordrende.

Legg igjen en kommentar
(Visited 280 times, 1 visits today)