Valve og Lionsgate vil bringe over 100 filmer til Steam VR

I en interessant kunngjøring i går kunne Valve fortelle at Lionsgate vil gjøre mer enn 100 filmer tilgjengelig for kjøp via Steam, og du vil være i stand til å se dem i VR.

Steam har hovedsakelig kun vært en spill distribusjons plattform for  PC, men nå vil de ta et stort skritt inn i videodistribusjonen. Filmene vil bli tilgjengelig for alle steam – støttede plattformer (Windows, Mac, Linux, og SteamOS) inkludert i virtual reality gjennom SteamVR.

valve-lionsgate-movies-films-steam-steamvr-680x438

For de fleste vil dette bety at du kan se på filmer med din HTC Vive, men man kan også bruke Oculus Rift med SteamVR.

Filmene, som inkluderer mange av Lionsgate nyeste storfilmer, tilbys som en 48 – timers leie som du kan starte når som helst i løpet av 30 dager etter kjøpet. Hver film vil ha en Steam butikkside med videoer, skjermbilder og anmeldelser. Selv om filmene ikke er «VR filmer», vil du være i stand til å dem på en virtuell storskjerm, antagelig via «Desktop Theater Mode» som lar deg spille alle dine spill fra Steam i VR.

Her kan du hvordan Desktop Theater Mode ser ut via HTC Vive:

Legg igjen en kommentar
(Visited 186 times, 1 visits today)