«Bigscreen» lar deg ha virtuelle LAN-parties

Bigscreen er en sosial VR app som nå er i beta for Oculus Rift og HTC Vive, appen lar deg livestreame skjermen din til venner i et online miljø, hovedsakelig slik at du kan ha virtuelle LAN fester eller filmkveld med dine venner i virtual reality.

Appen fokuserer på å koble mennesker i et virtuelt rom, slik at du kan speile skjermene dine til venner og de til deg, men du kan også bruke appen alene som en virtuell desktop løsning.

Siden Bigscreen gir deg en måte å speile dine skjermer til andre i et sosialt VR rom, kan du gjøre alt du normalt ville gjort om du hadde vært i et virkelig rom med dine venner, surfe på nettet, streame dine favoritt serier fra netflix, eller spille Rocket League på Steam. Alle som er i rommet kan streame sine egne skjermer akkurat som om dine venner sitter ved siden av deg i virkeligheten med sine egne maskiner.

bigscreen-vr-social-680x383

Noe av det mest interessante for «Bigscreen» er at kun en person trenger å ha tilgang til innholdet som blir vist på storskjermen, som en lokalt lagret film fil eller sin egen netflix konto. Programmer som AltspaceVR lar deg bla gjennom web innhold gjennom en delt instilling, men da må alle i rommet ha lik tilgang for å kunne se innholdet, noe som ikke er nødvendig i «Bigscreen». Du vil selvsagt trenge din egen kopi av et spill hvis du har planer om å spille i samme rom som noen andre, og du har heller ikke muligheten til å styre andre sine skjermer.

bigscreen_spacex-680x383

Legg igjen en kommentar
(Visited 78 times, 1 visits today)