Striker VR kan bli det første virtual reality våpenet

Striker VR har nylig vist frem sin første prototype av deres VR rifle.

Det finnes allerede et knippe virtual reality våpen der ute, men Striker VR vil mest sannsynlig bli det første våpenet vi får se i butikkhyllene. For to uker siden viste de frem sin første prototype som vi vil kunne se i virtual reality fornøyelsesparker.

Prototypen du ser i bildet over heter: Arena Infinity, og er designet for fornøyelsesparker som The Void og Zero Latency, foreløpig er det ikke noen tracking system på våpenet, men de har sendt sin prototype til sin samarbeidspartner Phasespace for å løse problemet.

I videoen under kan du se hvordan firmaet har jobbet med å lage forskjellige effekter basert på hvordan våpen du bruker i spillet, med en elektrisk motor i våpenet vil du føle vibrasjoner som skal forestille at du lader opp for eksempel en «pulse rifle», og rekyl etter som du skyter enkelt skudd og full automat samtidig som det finnes effekter for når du er tom for skudd og en egen motorsag effekt.

Striker VR sier at de har planer om å lage en konsumer versjon av våpenet, men ønsker å bruke samme tracking system som headsettene bruker istedenfor å bruke ekstra sensorer, men siden Oculus og HTC ikke har åpnet tracking systemet sitt for tredjeparts utviklere enda så ønsker de å vente på dette.

Så fort Oculus og HTC åpner tracking systemene sine for tredjeparts utviklere ønsker Striker VR å starte en kickstarter kampanje for å få en konsumer versjon ut på markedet.

Legg igjen en kommentar
(Visited 245 times, 1 visits today)