Zero Latency – Trådløst virtual reality multiplayer kamp spill

Zero Latency er et virtual reality spillsenter som har åpnet opp i Melbourne, og er en av de første VR fornøyelsesparkene på markedet.

Zero Latency VR lanserte en crowdfunding kampanje på Pozible i 2014 og samlet inn over $30.000 dollar på kort tid, dette var over $5000 mer enn forventet.

Spillet setter deg og opp til fem andre venner sammen i en apokalyptisk verden der dere må overleve angrep fra zombier, spillet kan minne mye om Left 4 Dead og The Walking Dead, målet med spillet er å finne og aktivere en rekke generatorer som vil la dere rømme fra det zombie infiserte området.

Senteret er bygget i et 400 kvadratmeter stort varehus der 128 kameraer brukes som bevegelses sensorer, og spillere og våpen er utstyrt med Playstation Eye tracking system. Spillere blir utstyrt med en ryggesekk som inneholder en egen Data til headsettet og batteri til headsett, dataen, tracking, og våpen.

Zero Latency er allerede åpnet og for $88 dollar kan du spille i en time, booking kan du bestille på deres hjemmeside her

Legg igjen en kommentar
(Visited 70 times, 1 visits today)