Vil multiplayer FPS spill ta steget inn i virtual reality?

Multiplayer FPS er en av – hvis ikke den mest populære spillsjangeren gjennom tidene. Call of Duty serien har alene raket inn over $11 milliarder dollar.

Helt siden Golden Eye debuterte til Nintendo 64 i 1997 så har vi blitt frelst av magien i å skyte ned vennene våres, samtidig som vi benekter å glimte over på motspilleren sin skjermhalvdel for å få en taktisk fordel.

Men nå ved hjelp av Internett så har «split screen» spilling blitt byttet ut med online death matches og magien har bestått. fra konsoll til konsoll og på PC platform så er multiplayer FPS fortsatt en av de største spillsjangerne som eksisterer i dag.

Nå med virtual reality teknologien på dørtrappen så står sjangeren foran et veikryss, fortsette utvikling som et vanlig FPS spill eller omfavne teknologien som enten vil skape visuelt fantastiske skytespill eller få deg til å løpe etter spybøtta.

Allerede så har utviklere laget «Snarveier» inn i VR til enkelte spill, men foreløpig har ingen av de store selskapene laget et spill som er fullt kompatibelt med virtual reality, dette kan være på grunn av at produktene som kreves for å få dette til vil koste deg ganske mye for øyeblikket. En Omni  tredemølle, striker VR våpen og en Oculus Rift vil koste deg ca 12.000kr uten moms og frakt, og hvis du ikke har Pc til å drive det kan du plusse på ca 15.000kr til.

Men VR eventyret har nettopp startet og vi vil nok se mange nyheter i fremtiden, så det er bare å begynne å spare.

Legg igjen en kommentar
(Visited 74 times, 1 visits today)