Vi tester: Bait! til Gear VR

Bait! er best beskrevet som et behagelig, rolig og avslappende spill. Som du kanskje har gjettet ut ifra tittelen eller bilde over så handler det om fisking.

Spillet har veldig gode visuelle effekter på en «tegneserieaktig» måte, og spillet er godt gjennomført. Spillet serverer deg en liten historie og noen enkle oppdrag som vil underholde deg i et par timer, og etter det handler spillet mest om hvem som kan hale i land den største fisken.

Spillet har en behagelig atmosfære og bakgrunnsmusikk, samtidig som interessen for omstendighetene rundt deg vil stadig få deg til å snu på hodet for å nyte den virtuelle verdenen. Dette er et enkelt spill som passer for hele familien, og best av alt så er det gratis å laste ned.

Det er ikke mye man kan forvente ut av fiskespill til og med utenom VR, så i denne sjangeren så scorer spillet høyt, spillet har noen enkle oppdrag som lar deg gå videre i historien, man kan også oppgradere og handle nytt fiskeutstyr. Bait! starter kjapt opp og det tar ikke mange minuttene fra du tar på deg headsettet før du har dratt i land din første fangst. Dette gjør spillet utmerket til å vise frem til venner og familie, spillet krever ingen ekstern kontroller, men som vi pleier å si så er det mye mer behagelig å spille hvis man har en. Vi håper at spillet vil få nye oppdrag og innhold etterhvert for dette er en veldig god måte å slå ihjel en halvtimes tid på hvis man skulle kjede seg en dag.

terningkast 5

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 80 times, 1 visits today)