Vi tester: EVE: Valkyrie

EVE: Valkyrie er et space shooter spill laget av CCP, hvor du befinner deg i EVE universet, dette er også CCP sitt første store virtual reality spill.

Valkyrie vil være den første store VR opplevelsen for mange, da EVE: Valkyrie følger med gratis om du forhåndsbestilte Oculus Rift, så her er innsatsen fra CCP utrolig høy! Da jeg hoppet inn i opplæringen forstod jeg umiddelbart hva spillet prøver å oppnå. Beveger du hodet beveger du kameraet, som er presentert i en første – persons cockpit view. Ser du mot motstandere mens du holder nede missil knappen starter en «lock -on» sekvens. Resten styres med en tradisjonell Xbox kontroll, med knapper for fart, bremsing og skyting av hoved våpenet.

Det tar ett par runder for å bli vant til å styre skipet og spore fiendene ved å bevege hodet. Det kan være lett å kjøre seg litt vill da man fort blir veldig fascinert av universet og planetene rundt seg, så her anbefaler vi å bruk god tid, ikke fokuser på fiendene den første gangen du spillet dette. ta heller å kjør rundt å ta alt til deg, så kan du begynne å fokusere på å skyte ned fiender neste runde.

Kvaliteten på spillet er helt fantastisk, og om du er interessert i «space shootere» har vi ingen tvil om at du kommer til å like EVE: Valkyrie. Man har mulighet til å oppgradere skipet etterhvert som du ranker opp, noe som er kjempe bra det. Men så kommer noe av det negative, de har ikke noe ranking system for hvem du kommer i kamp mot, så her er sjansene for at du møter en høy ranket spiller stor, og det er ikke så artig å kjøre rundt som rank 1 mot spillere som har brukt flere timer på dette spillet. Også er det jo selvfølgelig micro transaksjoner for å kjøpe oppgraderinger, nye skip og XP boosters med ekte penger, noe vi er veldig imot! Så hadde det ikke vært for micro transaksjoner og mangel på ranking system når man spiller multiplayer hadde dette blitt terningkast seks!

terningkast 5

Legg igjen en kommentar
(Visited 299 times, 1 visits today)