Gear VR har nå 1 million aktive brukere

Oculus kunngjorde i dag en viktig milepæl for Gear VR, selskapets mobile VR headset laget i samarbeid med Samsung.

Gear VR debuterte i slutten av 2015 med en pris på $99. Etter en stor giveaway sammen med forhåndsbestillingene av Samsungs nyeste S7 telefoner, sier Oculus at plattformen har nå passert 1 million månedlige brukere, en imponerende milepæl! Selv om vi vet at det er over 5 millioner aktive Google Cardboard brukere, ville vi ikke blitt overrasket om Gear VR har en mer aktiv brukerbase da headsettet gir en mye bedre opplevelse i forhold til Google Cardboard.

Oculus sier at det er nå over 250 apps tilgjengelig for Gear VR og kanskje ikke så overraskende så er det videoinnhold som dominerer i innholdet. 7 av 10 av de mest brukte appene er videobasert, ifølge Oculus.

nomads-samsung-gear-vr-virtual-reality-oculus-680x383

For de som er interessert i VR video er det flere nye prosjekter som snart vil bli tilgjengelig, inkludert Nomads. Nomads er en ny film fra Felix & Paul studios som følger livene til flere nomadiske folk over hele verden. Den første av tre episoder er allerede tilgjengelig i dag.

deadliest-catch-vr-discovery-vr-680x357

Allerede neste uke vil Discovery VR komme ut med Deadliest Catch VR, som er en VR video opplevelse hvor du befinner deg sammen med mannskapet i den populære serien Deadliest Catch.

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 86 times, 1 visits today)