Anshar Wars 2 kommer til Oculus Rift med cross-platform støtte

Et av de mest imponerende spillene til Samsung Gear VR gjør seg nå klar for Oculus Rift, i tillegg vil det bli mulighet for online multiplayer modus der Gear VR spillere vil møte Oculus Rift spillere i kampens hete.

Cross-platform muligheten vil vise om posisjons-tracking vil ha stor betydning i spillet, ifølge Stephane Intissar fra OZWE (utviklerne av Anshar Wars) så likte han Gear VR best.

I prefer the touchpad standing up,” Intissar wrote. “But I am part of a minority of players

Det finnes ikke mange muligheter for online spill til Gear VR enda, så dette er en hyggelig nyhet å høre. Og hvis AW2 fortsetter å være like populært blant Gear VR brukere så skal man ikke se bort ifra at det vil komme konkurranser og turneringer i fremtiden

Legg igjen en kommentar
(Visited 78 times, 1 visits today)