«The Conjuring 2» kan være den skumleste VR opplevelsen til dags dato

En av de mest populære tingene å gjøre i virtual reality er å skremme deg eller en venn halvt i hjel. Ved hjelp av VR føles det mye mer nervepirrende og spennende å se 360 grøsser-opplevelser.

Selv om det høres utrolig gøy ut å gi deg selv hjerteinfarkt av å bli skremt av zombier, spøkelser og små dukker, så er det utrolig vanskelig å få tak i et «high end» VR headset for øyeblikket, da både HTC Vive og Oculus Rift har forsynings problemer, og du tror kanskje ikke at «lower end» headset som Gear VR og Google Cardboard er kraftige nok til å skremme deg.

Men jeg ville revurdert det siste utsagnet, spesielt når det kommer til GearVR, test ut Dead Secret eller Sisters så skjønner du kanskje hva vi mener.

The Conjuring 2 – Experience Enfield er en 360 film hvor du får sett insiden av hjemsøkte domiciles, hvor du blir spurt om du tør å gå inn Hudgson’s hus. Jeg skal ikke ødelegge spenningen og opplevelsen du får av den tre minutter lange erfaringen, men jeg vil gi deg et par råd: Slå av lysene, og sørg for at naboen vet at skrikene som kommer fra huset ditt ikke er noe å tenke over.

Legg igjen en kommentar
(Visited 288 times, 1 visits today)