«Star Trek: Bridge Crew» kommer til Oculus Rift, HTC Vive og PSVR

Star Trek: Bridge Crew vil bli det første VR spillet i Star Trek sjangeren, spillet vil komme senere i år til Rift, Vive og PSVR.

Spillet blir utgitt av Ubisoft og utviklet av Red Storm Entertainment ifølge informasjonen som ble lekket av DigitalSpy i forkant av E3 konferansen. Informasjonen ble bekreftet av en annen presse artikkel og Ubisoft dem selv.

brdige2

Star Trek: Bridge Crew vil sette spillerne på broen av Federation romskipet Aegis, hvor du må jobbe sammen med tre andre spillere for å løse oppdrag på broen av skipet. Spillet er satt i tidslinjen basert på J.J. Abrams filmene, hvor Spocks hjemplanet er ødelagt og man ser etter et nytt hjem for de overlevende vulcanerne.

Spillet vil ta i bruk håndkontrollere og spillerne vil enten bli kaptein, styrman, ingeniør eller taktisk offiser. For Trek fans som meg selv høres dette allerede ut som en drøm i oppfyllelse. Voice chat og håndkontrollere vil hjelpe på måten man kommuniserer med de andre spillerne på, og at spillet er en sittende opplevelse er perfekt for langsiktig spilling.

ship

Hvordan Bridge Crew passer inn i det bredere Stak Trek universet er fortsatt uklart, men som en stor fan håper jeg spillet vil bli bra og vil trekke enda flere til VR.

bridge

Legg igjen en kommentar
(Visited 90 times, 1 visits today)