Vi tester: Edge Of Nowhere

Edge Of Nowhere er et tredjepersons VR spill nylig lansert for Oculus Rift, i spillet blir du plassert i skoene til Victor, en biolog og eventyrer som forsøker å spore opp sin forlovede Eva.

Eva hadde bestemt seg for å bli med biologen Dr. Edwards på en reise hvor de leter etter gamle arter som har eksistert i århundrer. Dr. Edwards hadde blitt avvist av det vitenskapelige samfunnet for sine teorier om arter som eksisterte i øde steder i verden, men både Eva og Victor ble inspirert av Dr. Edwards sine teorier.

LES OGSÅ: «Star Trek: Bridge Crew» kommer til Oculus Rift, HTC Vive og PSVR

Når Dr. Edwards og Eva ikke gir lyd fra seg etter at de har ankommet Antarktis, hopper Victor på et fly for å finne ut hva som skjedde med dem.

Edge Of Nowhere plasserer deg i øde Antarktis med bare en hakke, en hagle og noen steiner for å forsvare deg mote blodtørstige monstrer som lurer inne i snødekte huler. Mangelen på forsyninger gir deg en anspent gameplay og tvinger deg til å være kreativ og spare ressurser. Dette skaper mange spente øyeblikk hvor du blir tvunget til å velge mellom å bruke det siste skuddet i haglen eller å snike deg forbi monstrer.

edge-of-nowhere-review-screenshots-oculus-rift-7-680x383

Dette er et «seated experience» spill, hvor du bruker Xbox One kontrolleren for styring og interaksjoner. Spillet er veldig behagelig å spille, og føles ut som et fullverdig VR spill, noe vi ikke har sett mye til enda. Som et tredje persons spill har de gjort en utmerket jobb med å få deg til å «føle» at du er i spill verdenen, dette er virkelig noe som bare må prøves selv, uansett hvor mange youtube klipp du ser av dette spillet så vil det aldri vise deg hvordan det faktisk er å spille det. Vi er strålende fornøyd med spillet og gir det en sekser!

terningkast 6

Legg igjen en kommentar
(Visited 126 times, 1 visits today)