VR selskapet Steven Spielberg støttet har samlet inn 190 millioner kroner

Du har kanskje ikke hørt om dette Virtual Reality selskapet ennå, men du ville ikke ha hørt om Universal Studios eller Disney før du så en av filmene laget av disse selskapene. Det er der VRC, et Los Angeles basert VR selskap er nå.

Selskapet består bare av omtrent et dusin mennesker akkurat nå, men de har Steven Spielberg blant sine aksjonærer, og et av selskapets første prosjekter var Ridley Scott’s «The Martian».

The-Martian-VR-Marketing_DTR

Selskapets ble startet av den to ganger Academy Award vinneren Robert Stromberg og underholdnings direktøren Guy Primus kunne fortelle at selskapet har nå mottatt 190 millioner kroner i løpet av en finansierings runde. Pengene vil hjelpe selskapet å produsere enda mer innhold for VR og bidra til å etable mediumet.

Pengene vil gjøre slik at selskapet kan gå i gang på noen prosjekter, som er en blanding av ting for andre selskaper, samt uavhengige ideer. Lite er kjent om disse prosjektene, dette er fordi VRC venter på plattformene som Google Daydream og Playstation VR, slik at de kan nå ut til et større publikum med sitt innhold. Blant selskapets prosjekter kan man finne et prosjekt laget med Spielberg som er et «Familie orientert VR program».

Legg igjen en kommentar
(Visited 58 times, 1 visits today)