Resident Evil 7 kommer til Playstation VR

Sony hadde en håndfull overraskelser da de dukket opp på Pre E3 i går natt, og en av dem var det mye omtalte Resident Evil 7: Biohazard, vi har visst en stund at RE7 ville bli tilgjengelig i virtual reality, men frem til nå var dette kun planlagt til VR-spillsentere.

Virtual reality har i dette stadiet blitt kritisert for å ikke ha nok AAA spill tilgjengelig men nå ser vi at VR bare blir mer og mer populært og at flere store aktører tørr å ta steget ut i denne nye teknologien, og Resident Evil er et av de mest populære survival/horror spill-seriene som finnes.

Resident Evil feirer også 20-års jubileum og vil feire dette med deres 7. utgave av serien, og Playstation VR vil få denne tilgjeng 24. januar neste årt.

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 134 times, 1 visits today)