30 Spill som er klare for Oculus Touch i år

Oculus sine etterlengtede bevegelseskontrollere «Oculus Touch» vil være det endelige steget som vil gi Riften en fullverdig VR opplevelse, og det er allerede flere spill som venter på at kontrollerne skal bli sluppet. Her kan du se noen av dem.

Crytek’s The climb

The Climb har allerede vært tilgjengelig til Oculu Rift og HTC Vive en stund, men vil motta en oppdatering når Touch kontrollene blir frigjort i slutten av året.

I tillegg vil vi se spill som Unspoken, Dead & Buried, Rock Band VR, VR Sports Challenge, Serious Sam VR, The Last Hope, Pro Fishing Challenge VR, I Expect You To Die, Luna, Giant Cop, Job Simulator, Wilson’s Heart, Ripcoil, Killing Floor: Incursion, Superhot VR, Feral Rites, Eagle Flight, Damaged Core, Fantastic Contraptions og Oculus Medium.

Flere av disse spillene er allerede tilgjengelig til HTC Vive som allerede har sine Wand kontrollere. Noe som har gjort HTC Vive ledende når det kommer til fullspekket VR opplevelse. Men det gjenstår å se om de beholder tronen når Touch blir lansert mot slutten av året. UploadVR har allerede gjort en sammenligning av de to bevegelses-kontrollene der Touch var overlegne i både realismen i spillet og på kontrollens design.

Dette er bare begynnelsen, det finnes allerede hundrevis av spill under utvikling til Touch som vil bli lansert til høsten.

Legg igjen en kommentar
(Visited 71 times, 1 visits today)